Set 24 Mixed Wallet Winsor & Newton

O paleta de culoare echilibrata, ideala pentru a descoperi markerele profesionale ProMarker, BrushMarker, MetalicMarker si NeonMarker. O solutie practica pentru depozitarea markerelor sau transportarea lor pentru schite in afara atelierului de lucru. Markere profesionale pe...
Citeste mai mult

0290037

Winsor & Newton

Produse similare

O paleta de culoare echilibrata, ideala pentru a descoperi markerele profesionale ProMarker, BrushMarker, MetalicMarker si NeonMarker. O solutie practica pentru depozitarea markerelor sau transportarea lor pentru schite in afara atelierului de lucru.

Markere profesionale pentru design, ilustratie, manga si craft. Cerneala translucida, permanenta, pe baza de alcool, cu putere de colorare excelenta. Varfuri de calitate superioara, culoarea se aplica uniform, nu lasa dare de cerneala. Pentru desenul pe hartie, carton, acetat, sticla, plastic, ceramica, lemn si metal.

Culorile se pot amesteca intre ele sau se pot suprapune, pentru a obtine noi nuante, tonuri, efecte de opacitate, umbre si profunzime in desen. Markerul incolor Blender ajuta la finisarea si amestecarea culorilor.

Cu doua capete: varf subtire si varf lat (ProMarker, MetallicMarker, NeonMarker) sau varf tip pensula si varf lat (BrushMarker). Capac cu sistem de inchidere de siguranta, previne uscarea cernelii.

Contine:
12 x markere ProMarker (Black, Carmine, Chestnut, China Blue, Duck Egg, Marine, Orange, Pear Green, Poppy, Purple, Tulip Yellow, Warm Grey 4)
6 x markere BrushMarker (Egyptian Blue, Firebrick, Ocean Teal, Saddle Brown, Sunflower, Wild Orchid)
3 x markere MetallicMarker (Metallic Gold, Metallic Red Gold, Metallic Silver)
3 x markere NeonMarker (Electric Pink, Glowing Green, Luminous Yellow)

CategorieMarkere
Unitate vanzareSet
Tip produsCerneala pe baza de alcool
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.