Set 24 Inktense Paint Pan Studio Derwent

Picteaza cu godetele Inktense oriunde te-ai afla: in natura, pe strazile orasului sau la masa ta de lucru! Cu setul de godete Inktense Derwent ai la indemana tot ce iti trebuie sa creezi efecte unice de fluiditate. Setul de godete acuarelabile Derwent contine 24 culori din gama Inktense...
Citeste mai mult

2305545

Derwent

Produse similare

Picteaza cu godetele Inktense oriunde te-ai afla: in natura, pe strazile orasului sau la masa ta de lucru! Cu setul de godete Inktense Derwent ai la indemana tot ce iti trebuie sa creezi efecte unice de fluiditate.

Setul de godete acuarelabile Derwent contine 24 culori din gama Inktense. De o calitate specifica gamei, potrivite pentru hartie, tesaturi (matase, bumbac) si alte suprafete. Extrem de pigmentate, nuante pastelate, pure, textura fina. Perfecte pentru a fi folosite impreuna cu gamele Paint Pan PastelGraphitint si Metallic sau cu batoanele sau creioanele colorate acuarelabile Inktense, care au la baza aceeasi formula.

Spre deosebire de acuarela traditionala, culorile Derwent pot fi aplicate in mai multe straturi, fara a risca decolorarea sau stergerea culorilor deja aplicate. Odata uscate, culorile devin foarte vibrante, cu aspect de cerneala si permanente (nu se mai dizolva in apa, spre deosebire de acuarela). Astfel, poti crea jocuri interesante de culoare prin suprapunerea de straturi. Pentru uz profesional, rezistente la lumina, usor solubile in apa, selectia de 24 culori vibrante este ideala pentru o multime de efecte de culoare fluide si intense.

Setul contine 24 de godete in diferite nuante (Sherbet Lemon, Sun Yellow, Mango, Bright Orange, Poppy Red, Cherry, Fuchsia, Fuchsia, Fuchsia, Dark Plum, Violet, Navy Blue, Mid Ultramarine, Bright Blue, Turquoise, Racing Green, Ionian Green, Teal Green, Hookers Green, Kiwi, Burnt Yellow Ochre, Red Oxide, Natural Brown, Payne's Grey, Ink Black, Antique White), o pensula cu rezervor speciala pentru pictura in acuarela si un burete, iar capacul cutiei este compartimentat in 5 sectiuni si poate fi folosit ca paleta de pictura.

Unitate vanzareSet
CategorieAcuarela
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.