Set 24 Inktense Paint Pan Derwent

Picteaza cu cele mai intense culori acuarelabile oriunde te-ai afla: in natura, pe strazile orasului sau la masa ta de lucru! Cu setul de godete Inktense ai la indemana tot ce iti trebuie sa creezi efecte unice de fluiditate. Set de 24 godete acuarelabile Derwent, de o cali...
Citeste mai mult

2305545

Derwent

Produse similare

Picteaza cu cele mai intense culori acuarelabile oriunde te-ai afla: in natura, pe strazile orasului sau la masa ta de lucru! Cu setul de godete Inktense ai la indemana tot ce iti trebuie sa creezi efecte unice de fluiditate.

Set de 24 godete acuarelabile Derwent, de o calitate specifica gamei Inktense, potrivita pentru hartie, tesaturi (matase, bumbac) si alte suprafete. Compatibile cu batoanele si creioanele Inktense, care au la baza aceeasi formula.

Spre deosebire de acuarela traditionala, culorile Derwent pot fi aplicate in mai multe straturi, fara a risca decolorarea sau stergerea culorilor deja aplicate. Ideale pentru uz profesional, rezistente la lumina, selectia de 24 de culori vibrante si intense acopera o varietate de tehnici si idei de creatie.

Setul contine 24 de godete in diferite nuante (Sherbet Lemon, Sun Yellow, Mango, Bright Orange, Poppy Red, Cherry, Fuchsia, Fuchsia, Fuchsia, Dark Plum, Violet, Navy Blue, Mid Ultramarine, Bright Blue, Turquoise, Racing Green, Ionian Green, Teal Green, Hookers Green, Kiwi, Burnt Yellow Ochre, Red Oxide, Natural Brown, Payne's Grey, Ink Black, Antique White), o pensula cu rezervor speciala pentru pictura in acuarela, un burete si o paleta de pictura incorporata in capacul cutiei.

Unitate vanzareSet
CategorieAcuarela
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.