Set 24 creioane colorate Chromaflow Derwent

Set 24 creioane colorate cu mina moale , foarte pigmentate, pentru o vibratie izbitoare, care iese in evidenta chiar si pe hartia inchisa la culoare. Creioane cu mina de 3.5mm, potrivite pentru artisti experimentati si pasionatii de desen si colorat. Mina cremoasa ofera ...
Citeste mai mult

2305857

Derwent

Produse similare

Set 24 creioane colorate cu mina moale, foarte pigmentate, pentru o vibratie izbitoare, care iese in evidenta chiar si pe hartia inchisa la culoare. Creioane cu mina de 3.5mm, potrivite pentru artisti experimentati si pasionatii de desen si colorat.

Mina cremoasa ofera o intindere neteda, rapida, care este rezistenta si poate face fata presiunii la rupere, facilitand amestecarea si umbrirea.

Setul de 24 creioane Chromaflow Derwent include un spectru larg de culori bogate, ce pot fi stratificate pentru a obtine lucrari realiste. De calitate premium, creioanele Chromaflow sunt o reflexie a mostenirii Derwent. Fiecare creion este atent inspectat pentru a indeplini cele mai inalte standarde. Creioanele sunt ideale pentru toate stilurile si tehnicile de desen in creion.

Set 24 creioane colorate Chromaflow Derwent include 24 creioane colorate diferit intr-o cutie metalica usor de transportat. Culori incluse in set: Sun Yellow, Salmon, Blue, Burnt Sienna, Amber Gold, Blush Pink, Raisin, Golden Sun, Magenta, Turquoise Green, Natural Brown, Flame, Liliac, Brasil, Platinum, Scarlet, Violet, Foliage, Strawberry, Denim, Grass Green, Black, White.

Dimensiuni cutie metalica: 19.8 x 11.6 x 2.3cm

Unitate vanzareSet
Mina creionColorata
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.