Set 24 creioane carbune Tinted Charcoal Derwent

Set 24 creioane carbune de calitate superioara, solubile in apa, intr-o cutie metalica si eleganta, usor de transportat in geanta cu materiale de arta. Obtii rapid efectele dorite cu mai mult control si mai putina mizerie. Mai multa precizie datorita varfului pe care il poti ascuti la perfecti...
Citeste mai mult

2301691

Derwent

ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

Produse similare

Set 24 creioane carbune de calitate superioara, solubile in apa, intr-o cutie metalica si eleganta, usor de transportat in geanta cu materiale de arta. Obtii rapid efectele dorite cu mai mult control si mai putina mizerie. Mai multa precizie datorita varfului pe care il poti ascuti la perfectie; mai putina murdarie si risipa, fiind mult mai rezistent la rupere. Excelent pentru desenele in detaliu, studiu de natura moarta, portrete si multe alte subiecte.

Particulele de carbune sunt amestecate cu cele mai fine argile si mai apoi sunt acoperite cu un invelis de lemn. Creioane carbune ce aluneca usor pe hartie si nu zgarie. Rezistenta ridicata la lumina, nu se decoloreaza. Ideale pentru lucrari profesionale, care sa reziste in timp. Mina foarte groasa de 4mm si invelisul rotund din lemn iti ofera libertate in trasarea liniilor in diverse unghiuri, cu sau fara presiune. Se ascut cu usurinta, se tin usor in mana si sunt perfecte pentru a reda atat tonuri bogate, cate si o ceata translucida.

Setul contine 24 de nuante ce se amesteca frumos intre ele pentru a obtine tonuri profunde si bogate.

Nuante incluse in set: Burnt Orange, Sunset Pink, Heather Mist, Burnt Embers, Thistle, Bilberry, Elderberry, Slate, Forest Pine, Burnt Earth, Charcoal Light, Charcoal Medium, Sand, Glowing Embers, Lavender, Mountain Blue, Ocean Deep, Green Moss, Dark Moss, Driftwood, Peat, Natural, White si Charcoal Dark.

Unitate vanzareSet
TehnicaDesen si schita
CategorieDesen
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.