Set 24 batoane Inktense Derwent

Confera expresivitate desenul tau cu batoanele de culoare foarte intense Inktense. Foloseste-le uscate pentru culori pure si bogate sau foloseste-le impreuna cu apa pentru un efect unic de desen in tus. Odata umezite sau aplicate pe hartia umeda, culorile devin foarte intense si vibrante, cu a...
Citeste mai mult

2300443

Derwent

Produse similare

Confera expresivitate desenul tau cu batoanele de culoare foarte intense Inktense. Foloseste-le uscate pentru culori pure si bogate sau foloseste-le impreuna cu apa pentru un efect unic de desen in tus. Odata umezite sau aplicate pe hartia umeda, culorile devin foarte intense si vibrante, cu aspect translucid, similar tusului.

Dupa uscare, culoarea devine permanenta, dar se poate lucra peste ea. Creeaza efecte acuarelabile si fluide pe matase sau bumbac.

Traseaza linii fine cu muchiile batonului sau acopera suprafete ample din cateva miscari datorita formei sale rectangulare.

Contine:

24 x batoane Inktense (Sherbet Lemon, Sun Yellow, Tangerine, Poppy Red, Chilli Red, Shiraz, Fuchsia, Violet, Iris Blue, Bright Blue, Deep Indigo, Sea Blue, Teal Green, Ionian Green, Apple Green, Field Green, Leaf Green, Mustard, Baked Earth, Willow, Bark, Charcoal Grey, Ink Black, Antique White)

Unitate vanzareSet
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.