Set 24 acuarele Travel Set Studio Aquarell Lukas

Culori acuarela fine, extrem de apreciate pentru transparenta, rezistenta la lumina si puterea de colorare. Ideale atat pentru amatori, cat si pentru artisti profesionisti. Culorile pot fi amestecate intre ele pentru a obtine nuante noi. Cutia este confectionata din plastic, are dimensi...
Citeste mai mult

FL768560000

Lukas

ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

Produse similare

Culori acuarela fine, extrem de apreciate pentru transparenta, rezistenta la lumina si puterea de colorare. Ideale atat pentru amatori, cat si pentru artisti profesionisti. Culorile pot fi amestecate intre ele pentru a obtine nuante noi.

Cutia este confectionata din plastic, are dimensiuni reduse si este perfecta pentru a fi purtata in buzunar. Poti lua setul cu tine in vacanta, la picnic sau in drumetii pentru a surprinde in lucrarile tale momente importante.

Setul contine o pensula rotunda (nr. 4) si urmatoarele culori: Chinese White, Lemon Yellow (Primary), Cadmium Yellow (hue), Indian Yellow, Cadmium Orange (hue), Cadmium Red (hue), Magenta (Primary), Alizarin Crimson, English Red, Cyan (Primary), Cobalt Blue (Phthalo), Ultramarine, Prussian Blue, Violet, Indigo, Sap Green, Olive Green, Viridian (Phthalo), Yellow Ochre, Burnt Sienna, Burnt Umber, Raw Umber, Payne's Grey, Ivory Black.

Unitate vanzareSet
TehnicaAcuarela
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.