Set 20 culori acuarela Aquafine Daler Rowney

Setul de acuarele godete Aquafine rezistente la lumina, intr-o dimensiune compacta de buzunar, usor de transportat si ideala pentru calatorii si deplasari. Cele 20 de culori pot fi utilizate separat sau combinate, pentru a obtine diferite tonuri, texturi si culori.  Setul de acuarele co...
Citeste mai mult

FL131900027

Daler Rowney

Produse similare

Setul de acuarele godete Aquafine rezistente la lumina, intr-o dimensiune compacta de buzunar, usor de transportat si ideala pentru calatorii si deplasari. Cele 20 de culori pot fi utilizate separat sau combinate, pentru a obtine diferite tonuri, texturi si culori. 

Setul de acuarele contine o pensula, 2 palete glisante si o paleta detasabila pentru amestecul culorilor. Godetele sunt detasabile, se pot scoate si aseza in ordinea dorita. Carcasa cu design superb, culori intense realizate din pigmenti moderni de inalta calitate, ofera rezultate profesioniste si control uimitor. 

Acuarele fine, luminoase si intense, apreciate de artistii profesionisti pentru echilibrul optim dintre calitatea superioara si accesibilitate. Culori acuarele bogate si saturate, cu putere de colorare care nu se pierde prin diluare. Transparente si fluide, obtii laviuri delicate, curate si luminoase. 

Potrivite atat incepatorilor, cat si artistilor, setul de culori Aquafine contine 2 tuburi de 8ml culori acuarelabile (Chinese White si Ivory Black), 18 godete (Lemon Yellow, Cadmium Yellow Hue, Gamboge Hue, Vermilion Hue, Cadmium Red Hue, Alizarin Crimson Hue, Purple Lake, Prussian Blue, Ultramarine Blue Dark, Cobalt Blue Hue, Coeruleum Hue, Viridian Hue, Leaf Green, Sap Green, Yellow Ochre, Light Red, Burnt Sienna si Burnt Umber) si o pensule rotunda Aquafine in marimea 4.

Dimensiuni: 14.4 x 18.4 x 2.2 cm.

Unitate vanzareSet
TehnicaAcuarela
CategorieSeturi, Acuarelabile
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.