Set 2 markere metalice Decor Giotto

Set de 2 carioci decor (gold si silver), ideale pentru suprafete precum carton, lemn, sticla, piele, plastic, piatra, ceramica sau metal. Culori intense, rezistente la lumina, cu putere de acoperire excelenta chiar si pe suprafete inchise la culoare. Varful rotund de marime medie, cu un diamet...
Citeste mai mult

FL014500

Giotto

Produse similare

Set de 2 carioci decor (gold si silver), ideale pentru suprafete precum carton, lemn, sticla, piele, plastic, piatra, ceramica sau metal. Culori intense, rezistente la lumina, cu putere de acoperire excelenta chiar si pe suprafete inchise la culoare. Varful rotund de marime medie, cu un diametru de 4 mm, ideal pentru scris sau desen, detalii sau fundaluri.

Cerneala pe baza de apa, fara solvent, permanenta doar pe suprafetele poroase. Se poate sterge de pe suprafetele netede cu o carpa umeda. Se curata de pe maini cu usurinta, insa pot pata hainele. Ideala pentru elevi si activitati scolare creative.

Giotto aduce bucurie in casutele micilor artisti sub forma de culori pentru desen, pictura sau modelaj. Marca italiana de incredere, cu o traditie de peste 100 de ani, apreciata pentru calitatea si inovatia cu care produce instrumente sau materiale de creatie. Produsele Giotto stimuleaza dezvoltarea fizica si emotionala armonioasa a copiilor prin arta!

Unitate vanzareSet
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.