Set 12+1 Vibrant BrushMarker Winsor & Newton

Paleta echilibrata de culori intense si complementare, alaturi de markerul incolor Blender, care ajuta la obtinerea de tonuri si nuante noi.  Markere profesionale pentru design si ilustratie, cu doua capete: un varf tip pensula, flexibil si un varf lat pentru schite s...
Citeste mai mult

0290032

Winsor & Newton

Produse similare

Paleta echilibrata de culori intense si complementare, alaturi de markerul incolor Blender, care ajuta la obtinerea de tonuri si nuante noi. 

Markere profesionale pentru design si ilustratie, cu doua capete: un varf tip pensula, flexibil si un varf lat pentru schite sumare si acoperirea rapida a suprafetelor. Un plus de flexibilitate si control in design si ilustratie. Cerneala translucida, se combina usor, permanenta, pe baza de alcool, cu uscare rapida.

Culorile se pot amesteca intre ele foarte usor sau se pot suprapune, pentru a obtine noi nuante, tonuri, efecte de opacitate, umbre si profunzime in desen. Markerul incolor, Blender, ajuta la finisarea si amestecarea culorilor.

Varfuri de calitate superioara, culorile se aplica uniform, nu lasa dare de cerneala. Pentru desenul pe hartie, carton, acetat, sticla, plastic, ceramica, lemn si metal. Prevazute cu capac cu sistem de inchidere de siguranta, previne uscarea cernelii.

Contine:
12 x markere BrushMarker (Yellow, Pumpkin, Red, Magenta, Purple, Cyan, Royal Blue, Bright Green, Lush Green, Cocoa, Warm Grey 5, Black)
1 x marker incolor (Blender)

CategorieMarkere
Unitate vanzareSet
Tip produsCerneala pe baza de alcool
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.