Set 12+1 Promarker Skintones

Markere profesionale Promarker Winsor & Newton excelente pentru a reda tonurile pielii. Markere de calitate superioara cu varf dublu ce te ajuta sa obtii atat linii medii, cat si linii fine.  Varful versatil iti permite sa creezi o varietate de efecte. Setul contine culori vii, stra...
Citeste mai mult

0290172

Winsor & Newton

ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

Produse similare

Markere profesionale Promarker Winsor & Newton excelente pentru a reda tonurile pielii. Markere de calitate superioara cu varf dublu ce te ajuta sa obtii atat linii medii, cat si linii fine. 

Varful versatil iti permite sa creezi o varietate de efecte. Setul contine culori vii, stralucitoare si nuante pastelate.

Cerneala pe baza de alcool si pigment rezistent la lumina. Markere permanente, asigura o intindere uniforma la aplicare, intensitate si variatie tonala. Cerneala este rezistenta la lumina si are o acoperire excelenta. Capac cu sistem de inchidere de siguranta ce previne uscarea cernelii. 

Culorile se pot amesteca intre ele sau se pot suprapune, pentru a obtine noi nuante, tonuri, efecte de opacitate, umbre si profunzime in desen. Markerul incolor Blender ajuta la finisarea si amestecarea culorilor. Cu Promarker este usor sa obtii un finisaj impecabil de "calitate de imprimare" atunci cand colorezi de mana. Markere ideale pentru desen pe diverse suprafete, precum hartie, carton, sticla, lemn, metal si plastic.

Setul contine 12 culori diferite (Lemon Chiffon, Misty Rose, Pale Cream, Bisque, Muted Pink, Antique White, Tan, Light Pecan, Hazelnut, Burnt Mahogany, Coffee, Deep Mocha) si un marker incolor (Blender).

Dimensiuni set: 15.8 x 11 x 3.2 cm

Unitate vanzareSet
TehnicaMarker
Tip produsCerneala pe baza de alcool
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.