Set 12+1 Promarker Manga 1

Markere profesionale Promarker Winsor & Newton excelente pentru manga, ilustratie si design. Markere de calitate superioara cu varf dublu ce te ajuta sa obtii atat linii medii, cat si linii fine. Cerneala pe baza de alcool si pigment rezistent la lumina. Markere permanente, asigura o intin...
Citeste mai mult

0290139

Winsor & Newton

ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

Produse similare

Markere profesionale Promarker Winsor & Newton excelente pentru manga, ilustratie si design. Markere de calitate superioara cu varf dublu ce te ajuta sa obtii atat linii medii, cat si linii fine. Cerneala pe baza de alcool si pigment rezistent la lumina. Markere permanente, asigura o intindere uniforma la aplicare, intensitate si variatie tonala.

Cerneala este rezistenta la lumina si are o acoperire excelenta. Capac cu sistem de inchidere de siguranta ce previne uscarea cernelii. Culorile se pot amesteca intre ele sau se pot suprapune, pentru a obtine noi nuante, tonuri, efecte de opacitate, umbre si profunzime in desen. Markerul incolor Blender ajuta la finisarea si amestecarea culorilor. 

Setul contine 12 merkere diferit colorate (Blush, Pastel Yellow, Apricot, Orange, Pastel Pink, Berry, Violet, True Blue, Sky Blue, Lush Green, Grass, Terracotta) si un marker incolor (Blender).

Dimensiuni set: ‎13.5 x 2.8 x 15.2 cm

Unitate vanzareSet
TehnicaMarker
Tip produsCerneala pe baza de alcool
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.