Set 12 culori acuarela Travel Aquafine Daler Rowney

Setul de acuarele godete Aquafine, intr-o dimensiune compacta de buzunar, usor de transportat si ideala pentru calatorii si deplasari. Cele 12 culori pot fi utilizate separat sau combinate, pentru a obtine diferite tonuri, texturi si culori.  Setul de acuarele contine o mini-pensula si ...
Citeste mai mult

FL131900102

Daler Rowney

Produse similare

Setul de acuarele godete Aquafine, intr-o dimensiune compacta de buzunar, usor de transportat si ideala pentru calatorii si deplasari. Cele 12 culori pot fi utilizate separat sau combinate, pentru a obtine diferite tonuri, texturi si culori. 

Setul de acuarele contine o mini-pensula si o paleta detasabila pentru amestecul culorilor. Godetele sunt detasabile, se pot scoate si aseza in ordinea dorita. Carcasa rezistenta, culori intense realizate din pigmenti moderni de inalta calitate, ofera rezultate profesioniste si control uimitor. 

Potrivite atat incepatorilor, cat si artistilor, setul de culori Aquafine contine 12 nuante (Lemon Yellow, Gamboge Hue, Cadmium Red hue, Alizarin Crimson, Ultramarine Blue Dark, Cobalt Blue Hue, Hooker's Green Dark, Yellow Ochre, Light Red, Raw Sienna, Burnt Sienna, Payne's Grey).

Dimensiuni: 6.9 x 14.7 x 1.5 cm.

Unitate vanzareSet
TehnicaAcuarela
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.