Set 12 Inktense Paint Pan Graphitint Derwent

Picteaza cu godetele Graphitint oriunde te-ai afla: in natura, pe strazile orasului sau la masa ta de lucru! Cu setul de godete Graphitint Derwent ai la indemana tot ce iti trebuie sa creezi efecte unice de fluiditate. Setul de 12 godete Graphitint imbina, pentru prima oara, grafitul si...
Citeste mai mult

2305790

Derwent

Produse similare

Picteaza cu godetele Graphitint oriunde te-ai afla: in natura, pe strazile orasului sau la masa ta de lucru! Cu setul de godete Graphitint Derwent ai la indemana tot ce iti trebuie sa creezi efecte unice de fluiditate.

Setul de 12 godete Graphitint imbina, pentru prima oara, grafitul si culoarea! Cu un continut unic, pentru o culoare subtila cu luciu de grafit.

Particulele fine de grafit se asaza pe hartie si creeaza o multitudine de efecte. Cu o stralucire subtila si efect de granulare, culorile pot fi imbinate si amestecate cu alte produse Derwent pe baza de grafit pentru o lucrare complexa, precum batoanele grafitcreioanele grafit acuarelabile sau creioanele grafit colorate Graphitint, care au la baza aceeasi formula. Ideale pentru peisaje urbane sau naturale, culori in tonuri linistite si stinse.

Dimensiune mica, compacta, usor de carat si ideala pentru excursii si deplasari. Spre deosebire de acuarela traditionala, culorile Derwent pot fi aplicate in mai multe straturi, fara a risca decolorarea sau stergerea culorilor deja aplicate. Odata uscate, culorile devin foarte vibrante, cu aspect de cerneala si permanente (nu se mai dizolva in apa, spre deosebire de acuarela). Astfel, poti crea jocuri interesante de culoare prin suprapunerea de straturi. Pentru uz profesional, rezistente la lumina, usor solubile in apa, selectia de 12 culori este ideala pentru o multime de efecte de culoare fluide si intense.

Setul contine 12 godete in diferite culori (Port, Juniper, Aubergine, Dark Indigo, Steel Blue, Ocean Blue, Slate Green, Green Grey, Meadow, Russet, Autumn Brown si Graphite Grey), o mini pensula cu rezervor si un burete, iar capacul cutiei este compartimentat in 5 sectiuni si poate fi folosit ca paleta de pictura.

Unitate vanzareSet
TehnicaAcuarela
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.