Set 12 markere Decor Giotto

Momentele de creativitate ale copiilor rezista pentru totdeauna cu ajutorul markerelor permanente Decor Giotto! Markerele Decor Giotto pe baza de apa, de inalta calitate, rezistente la lumina si durabile in timp. Permanente pe suprafete poroase, markerele sunt ideale pentru decorarea ha...
Citeste mai mult

FL0453400

Giotto

Produse similare

Momentele de creativitate ale copiilor rezista pentru totdeauna cu ajutorul markerelor permanente Decor Giotto!

Markerele Decor Giotto pe baza de apa, de inalta calitate, rezistente la lumina si durabile in timp. Permanente pe suprafete poroase, markerele sunt ideale pentru decorarea hartiei, lemnului, sticlei, plasticului, pietrei, lutului sau chiar metalului. Ofera acoperire excelenta chiar si pe fundaluri negre sau colorate. Ideale pentru elevi si activitati scolare.

Varf rotund, marime medie, diametru 4mm, ideal pentru scris sau desen, detalii sau fundaluri. Precis si rezistent, varful este protejat de un capac cu sistem de siguranta ventilat, ce lasa aerul sa patrunda in caz de inghitire.

Cerneala pe baza de apa, fara solvent si non-toxica, permanenta doar pe suprafetele poroase; se poate sterge de pe suprafetele netede cu o carpa umeda. Se curata de pe maini cu usurinta cu apa si sapun, insa poate pata hainele.  Setul contine 12 markere in culori diferite, inclusiv alb.

Unitate vanzareSet
PigmentPe baza de apa
TehnicaMarker
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.