Set 12 Inktense Metallic Paint Pan Derwent

Picteaza cu cele mai intense si metalice culori acuarelabile, oriunde te-ai afla: in natura, pe strazile orasului sau la masa ta de lucru! Cu setul de godete metalice Inktense ai la indemana tot ce iti trebuie sa creezi efecte unice si originale. Set de 12 godete metalice a...
Citeste mai mult

2305657

Derwent

Produse similare

Picteaza cu cele mai intense si metalice culori acuarelabile, oriunde te-ai afla: in natura, pe strazile orasului sau la masa ta de lucru! Cu setul de godete metalice Inktense ai la indemana tot ce iti trebuie sa creezi efecte unice si originale.

Set de 12 godete metalice acuarelabile Derwent, de o calitate specifica gamei Inktense, potrivita pentru hartie, tesaturi (matase, bumbac) si alte suprafete. Compatibile cu batoanele si creioanele Inktense, care au la baza aceeasi formula. Dimensiune compacta, ideale pentru calatorii si deplasari.

Culorile isi pastreaza intensitatea chiar daca sunt aplicate pe suprafata neagra. Gama variata de culori iti ofera o multime de posibilitati, ce pot fi combinate pentru un spectru complet de culori metalice. Pigmentii metalici dau o stralucire deosebita lucrarii si isi pastreaza intensitatea odata uscati.

Spre deosebire de acuarela traditionala, culorile Derwent pot fi aplicate in mai multe straturi, fara a risca decolorarea sau stergerea culorilor deja aplicate. Ideale pentru uz profesional, rezistente la lumina, selectia de 12 culori metalice si intense acopera o varietate de tehnici si idei originale de creatie.

Setul contine 12 godete in diferite nuante metalice (Silver, Graphite, Gold, Pale Gold, Sunset, Red, Pink, Purple, Blue, Ice Blue, Lime Gold, Green), o pensula cu rezervor speciala pentru pictura in acuarela, un burete si o paleta de pictura incorporata in capacul cutiei.

Unitate vanzareSet
CategorieAcuarela
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.