Set 12 Inktense Paint Pan Metallic Derwent

Picteaza cu cele mai intense si metalice culori acuarelabile, oriunde te-ai afla: in natura, pe strazile orasului sau la masa ta de lucru! Cu setul de godete metalice Inktense ai la indemana tot ce iti trebuie sa creezi efecte unice si originale. Set de 12 godete metalice a...
Citeste mai mult

2305657

Derwent

Produse similare

Picteaza cu cele mai intense si metalice culori acuarelabile, oriunde te-ai afla: in natura, pe strazile orasului sau la masa ta de lucru! Cu setul de godete metalice Inktense ai la indemana tot ce iti trebuie sa creezi efecte unice si originale.

Set de 12 godete metalice acuarelabile Derwent, de o calitate specifica gamei Inktense, potrivita pentru hartie, tesaturi (matase, bumbac) si alte suprafete. Extrem de pigmentate, nuante pastelate, pure, textura fina. Perfecte pentru a fi folosite impreuna cu gamele Paint Pan InktenseGraphitint si Pastel sau cu creioanele colorate Metallic Derwent, care au la baza aceeasi formula. Dimensiune compacta, ideale pentru calatorii si deplasari.

Culorile isi pastreaza intensitatea chiar daca sunt aplicate pe suprafata neagra. Gama variata de culori iti ofera o multime de posibilitati, ce pot fi combinate pentru un spectru complet de culori metalice. Pigmentii metalici dau o stralucire deosebita lucrarii si isi pastreaza intensitatea odata uscati.

Spre deosebire de acuarela traditionala, culorile Derwent pot fi aplicate in mai multe straturi, fara a risca decolorarea sau stergerea culorilor deja aplicate. Odata uscate, culorile devin foarte vibrante, cu aspect de cerneala si permanente (nu se mai dizolva in apa, spre deosebire de acuarela). Astfel, poti crea jocuri interesante de culoare prin suprapunerea de straturi. Pentru uz profesional, rezistente la lumina, usor solubile in apa, selectia de 12 culori metalice este ideala pentru o multime de efecte de culoare fluide si intense.

Setul contine 12 godete in diferite nuante metalice (Silver, Graphite, Gold, Pale Gold, Sunset, Red, Pink, Purple, Blue, Ice Blue, Lime Gold, Green), o pensula cu rezervor speciala pentru pictura in acuarela si un burete, iar capacul cutiei este compartimentat in 5 sectiuni si poate fi folosit ca paleta de pictura.

Unitate vanzareSet
CategorieAcuarela
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.