Set 12 creioane Sketching Rembrandt Lyra

Set 12 creioane profesionale Rembrandt Art Specials Lyra, ideale pentru desen si schita. Contine un asortiment de creioane desen esentiale oricarui artist. De calitate superioara, ideale atat pentru tehnici de exersare, cat si pentru artisti profesionisti. Creioanele profesionale Rembra...
Citeste mai mult

FL2051120

Lyra

Produse similare

Set 12 creioane profesionale Rembrandt Art Specials Lyra, ideale pentru desen si schita. Contine un asortiment de creioane desen esentiale oricarui artist. De calitate superioara, ideale atat pentru tehnici de exersare, cat si pentru artisti profesionisti.

Creioanele profesionale Rembrandt Lyra au o putere de colorare superioara, lasa urme moi, ferme si fluide pe hartie fara a zgaria si se amesteca usor. Creioane de calitate superioara, cu mina fina de 3.8mm si mina groasa de 5mm, rezistenta la rupere.

Cutie metalica rezistenta, ce protejeaza creioanele de lovituri sau praf; usor de depozitat si transportat. De inalta calitate, creioanele Rembrandt sunt ideale pentru tehnici de invatare a formelor si a liniilor, umbre si contraste. Certificate ca fiind non-toxice, creioanele se ascut cu usurinta. Aplica la finalul lucrarii un vernis fixativ pentru fixarea desenului si protejarea sa in timp. Vernisul intensifica culorile desenului si imbunatateste aderarea culorilor uscate pe hartia de desen.

Setul contine 12 creioane profesionale: 2 creioane grafit acuarelabile (4B si HB); 2 creioane carbune (2B si HB); 3 creioane desen (2B, B si extra dark HB); sepia; sanguine si pastel uscat alb.

Unitate vanzareSet
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.