Set 12 creioane Pastel Portrait Derwent

Set de 12 creioane Pastel Derwent, asortiment ales special pentru desene si schite de tip portret. Combinatia perfecta intre delicatetea pastelului si precizia creionului. Varf precis cu ajutorul caruia trasezi cu usurinta linii si surprinzi detalii fine in portretele tale. Creion cu mina de p...
Citeste mai mult

2300563

Derwent

Produse similare

Set de 12 creioane Pastel Derwent, asortiment ales special pentru desene si schite de tip portret. Combinatia perfecta intre delicatetea pastelului si precizia creionului. Varf precis cu ajutorul caruia trasezi cu usurinta linii si surprinzi detalii fine in portretele tale. Creion cu mina de pastel uscat, foarte intens pigmentat, textura fina si aspect catifelat. Obtii usor diverse tonalitati prin amestec sau suprapunere; se sterge usor cu guma plastica.

Textura unica fina si cretata, culorile se astern frumos pe hartie. Creeaza o cantitate minima de praf, specifica in mod natural pastelului. Adauga un strop de apa si obtii laviuri delicate.

Creion pastel profesional, de calitate superioara; culori pure si permanente, rezistenta maxima la lumina, nu se decoloreaza in timp. Versatil, alege sa folosesti creionul pastel ca instrument principal in desen sau ca instrument complementar, pentru detalii si accente in lucrarile realizate cu batonul de pastel traditional sau carbune. Mina foarte groasa de 4mm, cu invelis rotund din lemn, care iti ofera libertate in trasarea liniilor in diverse unghiuri, cu sau fara presiune.

Creioanele Pastel sunt ascutite, gata sa le folosesti; cu ajutorul ascutitorii pentru pastel creezi un varf perfect ascutit. Setul contine 12 culori esentiale pentru realizarea lucrarilor de tip portret: Vanilla, Process Yellow, Cadmium Red, Crimson, Ultramarine, Kingfisher Blue, Yellow Ochre, Chocolate, Burnt Carmine, Terracotta, Carbon Black si Titanium White.

Unitate vanzareSet
TehnicaDesen si schita
CategoriePastel
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.