Set 12 creioane colorate Mega Giotto

Cu ajutorul creioanelor colorate Mega Giotto, orice desen devine o opera de arta! Create special pentru elevi, creioanele Mega sunt usor de ascutit, cu o mina groasa cu un diametru de 5.5 mm. Creioanele sunt usor de amestecat si combinat, ideale pentru desen, scris sau subliniere. Cu o ...
Citeste mai mult

FL0220600

Giotto

Produse similare

Cu ajutorul creioanelor colorate Mega Giotto, orice desen devine o opera de arta!

Create special pentru elevi, creioanele Mega sunt usor de ascutit, cu o mina groasa cu un diametru de 5.5 mm. Creioanele sunt usor de amestecat si combinat, ideale pentru desen, scris sau subliniere. Cu o forma hexagonala, ergonomica, usor de manevrat, imbracate intr-un invelis de aceeasi culoare cu cea a minei, pentru ca micutul tau sa distinga cu usurinta culorile pe care vrea sa le foloseasca.

Cele 12 culori intense, vibrante (inclusiv gold si silver), de o calitate superioara, ii ofera micutului tau artist diversitate si o multime de optiuni in a-si exprima. Creioanele lasa urme puternice de culoare, fara a zgaria suprafata de desen.

Giotto aduce bucurie in casutele micilor artisti sub forma de culori pentru desen, pictura sau modelaj. Marca italiana de incredere, cu o traditie de peste 100 de ani, apreciata pentru calitatea si inovatia cu care produce instrumente sau materiale de creatie. Produsele Giotto stimuleaza dezvoltarea fizica si emotionala armonioasa a copiilor prin arta!

Unitate vanzareSet
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.