Set 12 creioane colorate Studio Derwent

Set de 12 creioane colorate Studio Derwent, ideale pentru lucrari ce contin detalii amanuntite sau linii fine. Solubile in apa, cu un varf moale ce se amesteca usor, pigmenti de inalta calitate care ofera o aplicare bogata a culorii. Aluneca usor pe hartie, fara a zgaria si fara a lasa ...
Citeste mai mult

32196

Derwent

Produse similare

Set de 12 creioane colorate Studio Derwent, ideale pentru lucrari ce contin detalii amanuntite sau linii fine.

Solubile in apa, cu un varf moale ce se amesteca usor, pigmenti de inalta calitate care ofera o aplicare bogata a culorii. Aluneca usor pe hartie, fara a zgaria si fara a lasa mult praf in urma. Forma hexagonala a creioanelor asigura o prindere confortabila, ferma si o aderenta deosebita. Potrivit atat pentru profesionisti, cat si pentru incepatori.

Varful subtire de 3.4mm, ce poate fi ascutit foarte mult fara a se rupe, lasa o linie fina si clara de culoare. Culorile se pot amesteca si suprapune, pentru o multitudine de tehnici. Protejate de o carcasa metalica rezistenta, durabila in timp, ce tine creioanele organizate si curate.

Setul contine 12 nuante: Deep Cadmium, Orange Chrome, Deep Vermilion, Crimson Lake, Imperial Purple, Spectrum Blue, Prussian Blue, Mineral Green, Grass Green, Golden Brown, Copper Beech si Ivory Black.

Unitate vanzareSet
TehnicaDesen si schita
CategorieColorate
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.