Set 12 creioane colorate Lightfast Derwent

Creioanele Lightfast au fost special formulate pentru a fi 100% rezistente la lumina (100 de ani in conditii de muzeu), astfel opera ta de arta nu se va estompa. Toate culorile sunt de calitate profesionala si sunt in conformitate cu ASTM D6901 si Blue Wool Scale ISO 105. Ai libertatea ...
Citeste mai mult

2302719

Derwent

Produse similare

Creioanele Lightfast au fost special formulate pentru a fi 100% rezistente la lumina (100 de ani in conditii de muzeu), astfel opera ta de arta nu se va estompa. Toate culorile sunt de calitate profesionala si sunt in conformitate cu ASTM D6901 si Blue Wool Scale ISO 105.

Ai libertatea de a crea nenumarate nuante noi si vibrante, datorita formulei speciale prin care culorile se amesteca foarte facil. Creionul aluneca usor pe hartia de desen, lasand urme de culoare bogate si radiante. Culorile sunt opace, intens pigmentate, astfel poti lucra si pe suprafete intunecate.

Mina revolutionara pe baza de ulei ofera culori intese si bogate, compatibila cu medii pentru culori de ulei; poti obtine efecte asemanatoare vopselei direct pe hartie.

Varful este rezistent si se poate ascuti perfect, ideal pentru detalii fine. Mina groasa de 4mm te ajuta sa acoperi suprafete ample, in timp ce invelisul rotund din lemn iti ofera libertate la aplicarea culorilor.

Contine:
1 x cutie metalica
12 x creion colorat Lightfast (Sun Yellow, Scarlet, Flesh Pink, Violet, Mid Ultramarine, Mallard Green, Brown Ochre, Yellow Ochre, Sandstone, Natural Brown, Black)

Unitate vanzareSet
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.