Set 12 creioane colorate Chromaflow Derwent

Set 12 creioane colorate cu  mina moale , foarte pigmentate, pentru o vibratie izbitoare, care iese in evidenta chiar si pe hartia inchisa la culoare. Creioane cu  mina de 3.5mm, potrivite pentru artisti experimentati si pasionatii de desen si colorat. Mina cremoasa ofera...
Citeste mai mult

2305856

Derwent

Produse similare

Set 12 creioane colorate cu mina moale, foarte pigmentate, pentru o vibratie izbitoare, care iese in evidenta chiar si pe hartia inchisa la culoare. Creioane cu  mina de 3.5mm, potrivite pentru artisti experimentati si pasionatii de desen si colorat.

Mina cremoasa ofera o intindere neteda, rapida, care este rezistenta si poate face fata presiunii la rupere, facilitand amestecarea si umbrirea. 

Setul de 12 creioane Chromaflow Derwent include un spectru larg de culori bogate, ce pot fi stratificate pentru a obtine lucrari realiste. De calitate premium, creioanele Chromaflow sunt o reflexie a mostenirii Derwent. Fiecare creion este atent inspectat pentru a indeplini cele mai inalte standarde. Creioanele sunt ideale pentru toate stilurile si tehnicile de desen in creion.

Set 12 creioane colorate Chromaflow Derwent include 12 creioane colorate diferit (Sun Yellow, Flame, Scarlet, Blush Pink, Lilac, Denim, Blue, Basil, Grass Green, Natural Brown, Black, White).

Unitate vanzareSet
Mina creionColorata
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.