Set 12 creioane MegaColor Brilliants Cretacolor

Set de 12 creioane colorate Mega Color Brilliants Cretacolor, metalice, intens pigmentate. Creeaza efecte stralucitoare si vibrante, in special pe suprafete de lucru inchise la culoare. Opace, cu o capacitate de acoperire extrem de ridicata. Mina foarte groasa si rezistenta, cu un diame...
Citeste mai mult

290 98

Cretacolor

Produse similare

Set de 12 creioane colorate Mega Color Brilliants Cretacolor, metalice, intens pigmentate. Creeaza efecte stralucitoare si vibrante, in special pe suprafete de lucru inchise la culoare. Opace, cu o capacitate de acoperire extrem de ridicata.

Mina foarte groasa si rezistenta, cu un diametru de 6.4mm lasa urme intense si linii ferme, fara a zgaria suprafata de lucru. Textura moale, bogata, usor cerata. Creioanele vin intr-o cutie metalica rezistenta, durabila, usor de transportat si depozitat, care protejeaza.

Ideala pentru o multime de tehnici, precum amestecarea culorilor, aplicarea in straturi sau combinarea cu alte materiale de desen sau pictura. Fabricate in Austria la cele mai inalte standarde, creioanele Cretacolor sunt potrivite pentru toate tipurile de artisti, fie ca sunt incepatori sau avansati.

Unitate vanzareSet
TehnicaDesen si schita
CategorieColorate
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.