Set 12 carioci Skintones Turbo Giotto

Create special pentru scolari, cariocile Skintones Turbo Giotto sunt calitative, usor de folosit si durabile. Varful subtire si rezistent, cu un diametru de 2.8 mm, isi pastreaza forma dupa utilizari repetate. Cerneala solubila in apa, care se indeparteaza de pe piele cu apa si sapun; se curat...
Citeste mai mult

FL0526900

Giotto

Produse similare

Create special pentru scolari, cariocile Skintones Turbo Giotto sunt calitative, usor de folosit si durabile. Varful subtire si rezistent, cu un diametru de 2.8 mm, isi pastreaza forma dupa utilizari repetate. Cerneala solubila in apa, care se indeparteaza de pe piele cu apa si sapun; se curata de pe textile la 40oC. Capacul perforat, ventilat, nu impiedica respiratia in caz de inghitire. 

Asortimentul de 12 culori intense, vibrante, apropiate de culorile pielii ii ofera micutului tau artist diversitate si o multime de optiuni in a-si exprima creativitatea si deschiderea fata de alte culturi si origini. Cu o forma rotunjita, ergonomica, usor de manevrat, imbracate intr-un invelis de aceeasi culoare cu cea a cernelii, pentru ca micutul tau sa distinga cu usurinta culorile pe care vrea sa le foloseasca.

Giotto aduce bucurie in casutele micilor artisti sub forma de culori pentru desen, pictura sau modelaj. Marca italiana de incredere, cu o traditie de peste 100 de ani, apreciata pentru calitatea si inovatia cu care produce instrumente sau materiale de creatie. Produsele Giotto stimuleaza dezvoltarea fizica si emotionala armonioasa a copiilor prin arta!

Unitate vanzareSet
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.