Serlac fulgi Borma Wachs

Fulgii de serlac (shellac) sunt rasini naturale, ce functioneaza ca un bun izolant natural, ce formeaza o pelicula foarte rezistenta la umezeala si factorii externi. Aplicat peste foita, vernisul serlac formeaza o pelicula aramie, protectiva, ce impiedica oxidarea foitei. O calitate sup...
Citeste mai mult

Fulgii de serlac (shellac) sunt rasini naturale, ce functioneaza ca un bun izolant natural, ce formeaza o pelicula foarte rezistenta la umezeala si factorii externi. Aplicat peste foita, vernisul serlac formeaza o pelicula aramie, protectiva, ce impiedica oxidarea foitei.

O calitate superioara a fulgilor de serlac se cunoaste prin culoarea cat mai deschisa a vernisului obtinut dupa decantare si a cantitatii cat de mici de reziduuri rezultate.

Proportia in care se amesteca fulgii de serlac cu alcool etilic 94° (optim 99,9°) este de 100 gr fulgi serlac la 1 litru alcool. Daca se doreste obtinerea unui vernis serlac mai deschis la culoare, aceeasi cantitate de fulgi serlac se amesteca cu 2 litri de alcool.

Disponibil la 1kg.

CodMarime
BO0011LE1000 g
BO0011LE/200200 g
BO0011LE/300300 g
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.