Nou Sela modelaj de masa 30cm Sio2

Sela modelaj de masa 30cm Sio2

Sela este o masa rotativa care iti permite sa misti lucrarea fara sa o atingi -ceea ce este necesar pentru anumite obiecte delicate ce nu pot fi decorate altfel. Este foarte stabila chiar si atunci cand este in miscare. Poate fi folosita pentru decorarea vaselor de lut, sculptura, glazuri etc....
Citeste mai mult

37 000 012

ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

Produse similare

Sela este o masa rotativa care iti permite sa misti lucrarea fara sa o atingi -ceea ce este necesar pentru anumite obiecte delicate ce nu pot fi decorate altfel. Este foarte stabila chiar si atunci cand este in miscare. Poate fi folosita pentru decorarea vaselor de lut, sculptura, glazuri etc.

Sela are o manopera excelenta si dispune de roti din fonta / aluminiu si un inel de rulmenti cu bile din otel care asigura o operare simpla si usoara. Cercurile concentrice de pe suprafata permit o centrare usoara a obiectelor. Are si un suport pentru mana.

Sela este foarte rezistenta si, datorita constructiei grele, se roteste lin chiar si atunci cand lucrezi cu vase cu greutate ridicata. Este usor de utilizat si de intretinut, se curata cu o carpa umeda sau cu apa si sapun.

Diametru: 300 mm
Greutate: 4,82 kg

Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.