Sange de dragon

Sangele de dragon este o rasina obtinuta dintr-o specie de arbore tropical Dracaena Draco, present in diverse parti ale lumii si este caracterizat printr-o culoare rosiatica maronie, o buna stabilitate a luminii si solubilitate in alcool etilic. Aceste caracteristici fac sangele de dragon o ra...
Citeste mai mult

Produse similare

Sangele de dragon este o rasina obtinuta dintr-o specie de arbore tropical Dracaena Draco, present in diverse parti ale lumii si este caracterizat printr-o culoare rosiatica maronie, o buna stabilitate a luminii si solubilitate in alcool etilic. Aceste caracteristici fac sangele de dragon o rasina foarte buna, folosita ca pigment pentru vopsea in productia viorilor, restaurarea lemnului etc.

Cum se utilizeaza:

Ca sa folosesti cat mai bine sangele de dragon, recomandam dizolvarea lui in alcool etilic incolor in proportie de 50/100 gr rasina la un litru de alcool. Proportia poate si varia in functie de intensitatea dorita a culorii. Dupa ce ai preparat solutia concentrata cu sange de dragon o poti adauga la orice vopsea pe baza de alcool. (ex shellac)

Vopselele combinate cu sangele de dragon si folosite pe mobile veche, instrumente muzicale, etc ofera o culoare calda rosiatica fara a acoperi insa nervurile lemnului.

CategoriePatina
CodMarime
02-DRAGO/100100 g
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.