Nou Sablon decorativ natura Deco Grafix

Sablon decorativ natura Deco Grafix

Sablon pentru pictura, cu contur foarte precis, pentru decorare pereti, textile, hartie etc. Usor de aplicat si de indepartat. Adera usor, doar asezi sablonul pe suprafata dorita, il fixezi si ap...
Citeste mai mult

CR1118-2

Grafix

Sablon pentru pictura, cu contur foarte precis, pentru decorare pereti, textile, hartie etc. Usor de aplicat si de indepartat. Adera usor, doar asezi sablonul pe suprafata dorita, il fixezi si aplici culoare.

Pentru a realiza o pictura cu un sablon decorativ, poti sa folosesti ce nuante doresti. Da frau liber imaginatiei si realizeaza un design original pentru camera ta, pentru articole vestimentare, mobilier etc.

Mod de utilizare:

  • Centreaza sablonul pe suprafata pe care o vei decora, poti sa il fixezi cu o banda adeziva de mascare sau cu un spray repozitionabil.
  • Incepe sa aplici culoare de sus in jos cu o pensula, burete sau spray.
  • Nu incarca pensula cu apa deoarece exista riscul sa se scurga, aplica culoare in straturi. Poti folosi culori acrilice, spray-uri, culori textile etc.
  • Dupa aplicarea culorilor, inlatura sablonul de pe suprafata, vei obtine un model cu margini bine definite. Dupa folosire, spala sablonul cu apa si usuca-l pana la urmatoarea reutilizare.

Dimensiuni: 21x30cm.

Unitate vanzareBucata
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.