Roll-up pensule bambus

Penar tip roll-up din bambus pentru pensule pictura, flexibil, maleabil, ce ocupa putin spatiu si este usor de transportat. Fabricat din bambus rezistent, durabil, ce protejeaza varfurile delicate ale pensulelor in timpul depozitarii. Cu o greutate scazuta, trusa este usor de transporta...
Citeste mai mult

CW10644

CWR

Produse similare

Penar tip roll-up din bambus pentru pensule pictura, flexibil, maleabil, ce ocupa putin spatiu si este usor de transportat.

Fabricat din bambus rezistent, durabil, ce protejeaza varfurile delicate ale pensulelor in timpul depozitarii. Cu o greutate scazuta, trusa este usor de transportat si o poti lua cu tine atunci cand calatoresti sau vrei sa pictezi departe de masa ta de lucru.

Dimensiunile mari de 36 x 36 cm iti ofera suficient spatiu pentru pensulele tale de pictura, chiar daca acestea au maner scurt sau lung! Prevazuta cu elastice de suport, nu trebuie sa-ti faci griji ca pensulele se vor amesteca in interiorul trusei, ferindu-le de lovituri sau praf. Cu un interior "tapitat", astfel incat pensulele tale sa nu se zgarie. Exteriorul confectionat din bete fine de bambus protejeaza extrem de bine pensulele de socuri puternice. Penarul este prietenos cu mediul si extrem de practic.

*Atentie, trusa nu contine si pensulele din imagine!

Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.