Rola hartie schita si desen Accademia, Fabriano

Hartia pentru desen si schita Accademia este confectionata dintr-o celuloza de inalta calitate. Hartia nu contine acizi si are o granulatie fina, naturala. Este ideala pentru schite si desen in carbune si creion sau pictura in culori tempera si gouache. Hartia Accademia este certificata...
Citeste mai mult

Produse similare

Hartia pentru desen si schita Accademia este confectionata dintr-o celuloza de inalta calitate.

Hartia nu contine acizi si are o granulatie fina, naturala. Este ideala pentru schite si desen in carbune si creion sau pictura in culori tempera si gouache. Hartia Accademia este certificata E.C.F. (pulpa fara continut de clor) si F.S.C.- fiind manufacturata responsabil, la standarde ecologice, sociale si economice.

Datorita tratatii celulozei atat intern cat si extern, in procesul de fabricatie cu un adeziv special, neutru, hartia pentru desen si schita Accademia este rezistenta la stersaturi repetate. Hartia pentru desen si schita Accademia este recomandata pentru numeroase tehnici, inclusiv carbune, grafit, pastel, creioane colorate sau cerneala si gouache.

Grosimea hartiei pentru desen si schita Accademia este de 120gr/mp sau 200gr/mp, culoarea acesteia fiind alba. Textura hartiei pentru desen si schita Accademia este granulata - medie, semiciocan. Disponibila la rola de hartie cu grosime de 120gr/mp sau 200gr/mp cu latime de 150cm si lungime de 10m.

pHNeutru
HartieRola
TehnicaDesen si schita
Grosime120g/mp, 160g/mp, 200g/mp
CompozitieCeluloza
CodDescriere
50815120Rola hartie Accademia 120 gr/mp
50815160Rola hartie Accademia 160 gr/mp
50815200Rola hartie Accademia 200 gr/mp
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.