Rola hartie desen Giotto

Coloratul devina munca de artist cu rola de hartie pentru desen Giotto!  Creativitatea este cea mai libera forma de exprimare si cel mai eficient proces de invatare! Chiar inainte de a scrie sau a numara, copilul desenează sau picteaza, exprimandu-se instinctiv prin arta. Și cum creativ...
Citeste mai mult

FL0580800

Giotto

Produse similare

Coloratul devina munca de artist cu rola de hartie pentru desen Giotto! 

Creativitatea este cea mai libera forma de exprimare si cel mai eficient proces de invatare! Chiar inainte de a scrie sau a numara, copilul desenează sau picteaza, exprimandu-se instinctiv prin arta. Și cum creativitatea este o abilitate pe care parintii o pot intari in dezvoltarea copiilor lor, rola de hartie pentru desen Giotto vine in ajutor! 

Special conceputa pentru copii, rola de hartie Giotto vine in dimensiunea 0,5x5m, cu o greutate de 90g/mp, numai buna de pus in ghiozdan! Hartia il va ajuta pe micutul artist sa deseneze, decupeze sau impatureasca orice-i dicteaza imaginatia. 

Hartia rezistenta, cu o textura neteda și fara continut acid garanteaza durabilitatea in timp datorita calitatii superioare a acesteia. Giotto aduce bucurie in casutele micilor artisti sub forma de culori pentru desen, pictura sau modelaj. 

Marca italiana de incredere, cu o traditie de peste 100 de ani, apreciata pentru calitatea si inovatia cu care produce instrumente sau materiale de creatie. Produsele Giotto stimuleaza dezvoltarea fizica si emotionala armonioasa a copiilor prin arta!

Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.