Rola hartie acuarela Watercolour Fabriano

Hartia pentru acuarela Watercolour, cu textura medie, este confectionata dintr-un amestec economic si calitativ de celuloza fara continut de lignina. Absenta aciditatii face ca aceasta sa fie inalterabila in timp. Manufactura hartiei pentru acuarela Watercolour respecta 100% standardele E.C.F....
Citeste mai mult

Produse similare

Hartia pentru acuarela Watercolour, cu textura medie, este confectionata dintr-un amestec economic si calitativ de celuloza fara continut de lignina. Absenta aciditatii face ca aceasta sa fie inalterabila in timp. Manufactura hartiei pentru acuarela Watercolour respecta 100% standardele E.C.F. (Elemental Chlorine Free) si este certificata F.S.C. (©1996 Forest Stewardship Council A.C), materia prima nefacand parte din paduri virgine.

Procesul de productie al hartiei pentru acuarela Watercolour, este responsabil din punct de vedere al mediului inconjurator, social si economic. Pentru a se garanta un grad optim de absorbtie al apei si al culorilor, hartia este tratata intern si extern cu un adeziv neutru. Hartia pentru acuarela Watercolour este alegerea ideala atat pentru incepatori, cat si pentru profesionisti.

Este un produs versatil, ce poate fi folosit in variate tehnici de pictura, inclusiv tempera, gouache, acrilic, cerneala sau schita. Disponibila la rola de 1.5 metri x10 metri.Unitatea minima de vanzare este 1.5 mp.Pretul afisat este pe metru patrat.

Unitate vanzareRola
pHNeutru
HartieRola
TehnicaAcuarela
Grosime300g/mp
CompozitieCeluloza
CodGrosimeTextura
19100266200g/mp Medie (cold-pressed)
63001510300g/mp Medie (cold-pressed)
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.