Rasina poliuretanica gri Fil Reschimica

Rasina poliuretanica  gri si rezistenta , pe baza de poliuretan, ideala pentru bibelouri, vase, machete, modelaj si turnare in matrite. Usor si sigur de folosit, rasina creeaza un efect gri si lucios. Formula inovativa cu uscare extrem de rapida ; aspect p...
Citeste mai mult

Produse similare

Rasina poliuretanica gri si rezistenta, pe baza de poliuretan, ideala pentru bibelouri, vase, machete, modelaj si turnare in matrite. Usor si sigur de folosit, rasina creeaza un efect gri si lucios.

Formula inovativa cu uscare extrem de rapida; aspect plastic stralucitor. Fata de rasina obisnuita (unde timpul de uscare poate ajunge la 24h), creatiile realizate cu rasina pot fi scoase din matrite si atinse dupa numai 20 de minute. Miros redus, ideala pentru lucrul in detaliu. Se recomanda folosirea manusilor.

Rasina poliuretan Fil contine 2 componente: rasina propriu-zisa si intaritorul. Amesteca cele 2 componente in proportii 1:1 (ex.: 100g rasina + 100g intaritor) pentru a obtine pasta finala, pe care o poti colora folosind culorile speciale pentru rasina Resin Art Reschimica.

Proprietatile mecanice excelente permit turnarea fara a incorpora bule de aer; se obtine astfel o compozitie omogena si vascoasa. Fabricata in Italia, rasina poliuretanica de inalta calitate are o rezistenta excelenta la lumina. Filtrul UV previne ingalbenirea cauzata de razele solare.

Unitate vanzareBucata
CodMarime
RCIFG250250 g
RCIFG05500 g
RCIFG11000 g
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.