Rasina poliuretanica alba Fil Reschimica

Rasina poliuretanica  alba si rezistenta , pe baza de poliuretan, ideala pentru confectionarea de bijuterii, bibelouri si diverse creatii artistice; modelaj sau turnare in matrite. Usor si sigur de folosit, rasina creeaza un efect alb si lucios. Formula inovativa ...
Citeste mai mult

Produse similare

Rasina poliuretanica alba si rezistenta, pe baza de poliuretan, ideala pentru confectionarea de bijuterii, bibelouri si diverse creatii artistice; modelaj sau turnare in matrite. Usor si sigur de folosit, rasina creeaza un efect alb si lucios.

Formula inovativa cu uscare extrem de rapida; aspect plastic stralucitor. Fata de rasina obisnuita (unde timpul de uscare poate ajunge la 24h), creatiile realizate cu rasina pot fi scoase din matrite si atinse dupa numai 20 de minute. Miros redus, ideala pentru lucrul in detaliu. Se recomanda folosirea manusilor.

Rasina poliuretan Fil Bianco contine 2 componente: rasina propriu-zisa si intaritorul. Amesteca cele 2 componente in proportii 1:1 (ex.: 100g rasina + 100g intaritor) pentru a obtine pasta finala, pe care o poti colora folosind culorile speciale pentru rasina Resin Art Reschimica.

Proprietatile mecanice excelente permit turnarea fara a incorpora bule de aer; se aobtine astfel o compozitie omogena si vascoasa. Fabricata in Italia, rasina poliuretanica de inalta calitate are o rezistenta excelenta la lumina. Filtrul UV previne ingalbenirea cauzata de razele solare.

Unitate vanzareBucata
CodMarime
RCIFB0500 g
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.