Rasina epoxidica rapida Cristal E Reschimica

Rasina epoxy  transparenta  si inovativa, ideala pentru confectionarea de bijuterii, bibelouri si diverse creatii artistice; modelaj; turnare in matrite sau laminare a diferitelor suprafete de lucru (lemn, plastic, metal, sticla etc). Usor si sigur de folosit, rasina creeaza un ...
Citeste mai mult

Produse similare

Rasina epoxy transparenta si inovativa, ideala pentru confectionarea de bijuterii, bibelouri si diverse creatii artistice; modelaj; turnare in matrite sau laminare a diferitelor suprafete de lucru (lemn, plastic, metal, sticla etc). Usor si sigur de folosit, rasina creeaza un efect transparent si stralucitor. Poate fi aplicata in straturi de pana la 1cm.

Formula inovativa cu uscare extrem de rapida. Fata de rasina obisnuita (unde timpul de uscare poate ajunge la 24h), creatiile realizate cu rasina pentru bijuterii Cristal E pot fi scoase din matrite dupa numai 4 ore si se intaresc complet in 6 ore.

Proprietatile mecanice excelente permit turnarea fara a incorpora bule de aer; se obtine astfel o compozitie omogena si vascoasa. Fabricata in Italia, rasina epoxy de inalta calitate are o rezistenta excelenta la lumina. Filtrul UV previne ingalbenirea cauzata de razele solare.

Rasina epoxidica rapida Cristal E contine 2 componente: rasina propriu-zisa si intaritorul. Amesteca cele 2 componente in proportii 2:1 (ex.: 30g rasina + 15g intaritor) pentru a obtine pasta finala, pe care o poti colora folosind culorile pentru rasina Classic si Special Reschimica.

Nota: Kit-ul de rasina epoxidica este gata de folosire, fiind furnizat in proportia recomandata de greutate, respectiv raport 2:1. Datorita diferentei de densitate a componentelor, este posibil ca recipientul componentei A sa nu fie plin pana la semnul care indica 1kg (recipientul masoara de fapt volumul de 1l). Daca se doreste utilizarea partiala a rasinii, componentele se cantaresc cu acuratete, nu se folosesc insemnele de volum de pe sticla.

Unitate vanzareBucata
CodMarime
RCICE11200 g
RCICE03300 g
RCICE06600 g
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.