Rasina epoxidica Fil Cristal UV Reschimica

Rasina epoxy  transparenta  si rezistenta,  mono-componenta , ideala pentru confectionarea obiectelor subtiri, de dimensiuni mici, precum bijuterii, pandantive, rame sau chiar mici matrite. Usor si sigur de folosit, rasina creeaza un efect transparent si stralucit...
Citeste mai mult

Produse similare

Rasina epoxy transparenta si rezistenta, mono-componenta, ideala pentru confectionarea obiectelor subtiri, de dimensiuni mici, precum bijuterii, pandantive, rame sau chiar mici matrite. Usor si sigur de folosit, rasina creeaza un efect transparent si stralucitor.

Uscare extrem de rapida:

  • la lampa UV / lanterna UV timp de 1-6 minute (in functie de puterea luminii UV);
  • in lumina directa a soarelui puternic timp de 10-15 minute;
  • in lumina (intr-o zi fara soare) timp de 30-60 minute.

Efect cristalizat, transparent si stralucitor. Sub forma lichida, rezistenta la lumina dupa uscare, nu se ingalbeneste. Rasina isi pastreaza stralucirea, chiar si dupa expunerea la UV. Poate fi turnata direct in matrite sau modelata manual; mai practica decat rasina formata din 2 componente.

Poate fi colorata cu ajutorul culorilor pentru rasina Classic si Special Reschimica. Proprietatile sale mecanice excelente, densitatea si vascozitatea permit turnarea si modelarea fara a incorpora bule de aer. Se aplica in straturi subtiri.  Se recomanda purtarea unor manusi de protectie.

Unitate vanzareBucata
CodMarime
RIUV100100 g
RCIUV2525 gr
RCIUV6060 gr
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.