Rasina epoxidica Fil Cristal Reschimica

Rasina epoxy  transparenta  si rezistenta, ideala pentru confectionarea de bijuterii, bibelouri si diverse creatii artistice; modelaj; turnare in matrite sau laminare a diferitelor suprafete de lucru (lemn, plastic, metal, sticla sau chiar beton si pardoseala). Usor si sigur de ...
Citeste mai mult

Produse similare

Rasina epoxy transparenta si rezistenta, ideala pentru confectionarea de bijuterii, bibelouri si diverse creatii artistice; modelaj; turnare in matrite sau laminare a diferitelor suprafete de lucru (lemn, plastic, metal, sticla sau chiar beton si pardoseala). Usor si sigur de folosit, rasina creeaza un efect transparent si stralucitor.

Efect cristalizat, transparent si stralucitor. Creatiile pot fi scoase din matrita iar suprafetele pot fi atinse dupa aproximativ 12h. Rasina se usuca complet in aproximativ 24h.

Rasina epoxidica Fil Cristal contine 2 componente: rasina propriu-zisa si intaritorul. Amesteca cele 2 componente in rapotul corect de cataliza 60% (ex.: 100g rasina + 60g intaritor) pentru a obtine pasta finala, pe care o poti colora folosind culorile pentru rasina Classic si Special Reschimica.

Proprietatile mecanice excelente permit turnarea fara a incorpora bule de aer; se obtine astfel o compozitie omogena si vascoasa. Fabricata in Italia, rasina epoxy de inalta calitate are o rezistenta excelenta la lumina. Filtrul UV previne ingalbenirea cauzata de razele solare. Poate fi aplicata in straturi de pana la 3cm, ceea ce o face ideala pentru podele si pentru creatii ce necesita o grosime mai mare, precum decorarea meselor si a blaturilor.

Unitate vanzareBucata
CodMarime
RCIC03320 g
RCIC08800 g
RCIC11600 g
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.