Radiera reincarcabila USB Derwent

Radiera reincarcabila USB extrem de fina, perfecta pentru stergerea detaliilor amanuntite. Ideala pentru lucrari de arta detaliate si desen tehnic. Sterge urmele de creion, carbune, pastel rapid si precis . Non-abraziva, nu lasa urme inestetice; vibratiile radierei asigura o ...
Citeste mai mult

2305810

Derwent

Radiera reincarcabila USB extrem de fina, perfecta pentru stergerea detaliilor amanuntite. Ideala pentru lucrari de arta detaliate si desen tehnic. Sterge urmele de creion, carbune, pastel rapid si precis. Non-abraziva, nu lasa urme inestetice; vibratiile radierei asigura o stergere a urmelor curata, complete si precisa.

Radiera vine cu o baterie litiu-ion de 500mAh si un incarcator USB, astfel incat bateriile nu trebuie schimbate; ofera confort si incarcare de lunga durata. Radiera dispune de un buton de pornire ce nu trebuie tinut apasat, astfel incat tu sa ai confort maxim in timpul stergerii. Ergonomica, usor de folosit si de tinut in mana.

Radiera reincarcabila este conceputa astfel incat sa fie folosita cu mana stanga sau cu mana dreapta. Setul contine si 20 de rezerve de guma de sters, in diferite marimi si grosimi: 10 radiere mari de 5mm si 10 radiere extra fine cu un diametru de 2.4mm.

Unitate vanzareSet
TehnicaDesen si schita
CategorieRadiera
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.