Radiera creion colorata Giotto

Stergi eficient urmele de creion grafit sau creion colorat. Nu vei mai uita sa iei radiera la tine, datorita aspectului colorat si jucaus! Muchiile de creion si varful radierei te ajuta sa stergi cu precizie liniile fine, in timp ce cu corpul plat poti strge rapid suprafete ample. ...
Citeste mai mult

FL7407300

Giotto

ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

Produse similare

Stergi eficient urmele de creion grafit sau creion colorat. Nu vei mai uita sa iei radiera la tine, datorita aspectului colorat si jucaus! Muchiile de creion si varful radierei te ajuta sa stergi cu precizie liniile fine, in timp ce cu corpul plat poti strge rapid suprafete ample.

Guma de sters Lyra sub forma de creion colorat din PVC, ideala pentru scolari si prescolari datorita aspectului sau atractiv. Pentru indepartarea urmelor de creion, carbune sau creion colorat. Fabricata in Germania, guma de sters de inalta calitate este delicata cu suprafata de scris si nu lasa urme inestetice sau praf in exces. Ideala pentru activitati scolare, penarul de scoala al copiilor sau pentru activitati de birou. Forma dreptunghiulara si subtire, hexagonala si ergonomica este usor de folosit si de tinut in mana.

Guma de sters din vinil, pentru indepartarea urmelor de creion colorat sau grafit de pe hartie sau film. Formeaza fasii usor de colectat, in loc de particule de praf. Forma rectangulara, cu margini drepte, ideala pentru suprafete ample sau detalii.

Vezi display 40 radiere creion colorat Giotto.

Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.