Radiera colorata Happy Gomma Giotto

Radiera colorata tip creion pentru copii, perfecta pentru scoala. Guma de sters, de inalta calitate, delicata cu suprafata de scris. Nu lasa urme inestetice sau praf in exces. Ideala pentru activitati scolare, penarul de scoala al copiilor sau pentru activitati de birou. Forma subtire si ergon...
Citeste mai mult

FL0233800

Giotto

Produse similare

Radiera colorata tip creion pentru copii, perfecta pentru scoala. Guma de sters, de inalta calitate, delicata cu suprafata de scris. Nu lasa urme inestetice sau praf in exces. Ideala pentru activitati scolare, penarul de scoala al copiilor sau pentru activitati de birou. Forma subtire si ergonomica este usor de folosit si de tinut in mana. Ideala pentru a sterge creionul, are o dimensiune numai buna de pus in penar si are un aspect atractiv pentru cei mici.

Sub forma de creion, radiera Giotto Happy Gomma este fericita sa il insoteasca pe micutul tau la scoala!

Giotto aduce bucurie in casutele micilor artisti sub forma de culori pentru desen, pictura sau modelaj. Marca italiana de incredere, cu o traditie de peste 100 de ani, apreciata pentru calitatea si inovatia cu care produce instrumente sau materiale de creatie. Produsele Giotto stimuleaza dezvoltarea fizica si emotionala armonioasa a copiilor prin arta!

Unitate vanzareBucata
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.