Pensula unghiulara Sword Graduate Daler Rowney

Ideala pentru pictura in acrilice, ulei, tempera sau guasa. Din fir sintetic flexibil, cu duritate medie si buna capacitate de incarcare cu vopsea. Par confectionat din filamente de o singura grosime, asigura o flexibilitate excelenta si contur precise. Maner scurt si feronerie din nichel, rez...
Citeste mai mult

Produse similare

Ideala pentru pictura in acrilice, ulei, tempera sau guasa. Din fir sintetic flexibil, cu duritate medie si buna capacitate de incarcare cu vopsea. Par confectionat din filamente de o singura grosime, asigura o flexibilitate excelenta si contur precise. Maner scurt si feronerie din nichel, rezistenta in timp.

Foloseste forma unghiulara a pensulei ca sa creezi forme curbate, efecte de ondulare si linii lungi. Ideala sa creezi treceri de la gros la subtire. Poti aplica culoarea cu precizie, in zone inguste. Retine mai putina culoare decat pensula lata sau filbert, prin urmare nu este potrivita sa acoperi suprafete ample.

Maresti considerabil durata de viata a pensulei daca o cureti bine dupa fiecare utilizare. Indeparteaza excesul de vopsea cu un servet, apoi spala pensula cu apa si sapun (in cazul culorilor pe baza de apa) sau inmoiae pensula in solvent (in cazul culorilor pe baza de ulei). Lasa pensula sa se usuce sprijinita in coada, cu varful in sus, ca sa isi pastreze forma parului.

Unitate vanzareBucata
TehnicaAcrilic, Ulei, Tempera, Gouache
FormaUnghiulara
ManerScurt
FirSintetic
CodMarime
FL2121000251/4"
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.