Pensula sintetic rotunda Graduate Daler Rowney

Recomandata pentru pictura in acrilice, ulei, tempera sau guasa. Din fir sintetic flexibil, cu duritate medie si buna capacitate de incarcare cu vopsea. Par confectionat din filamente de o singura grosime, asigura o flexibilitate excelenta si contur precise. Maner lung si feronerie din nichel,...
Citeste mai mult

Produse similare

Recomandata pentru pictura in acrilice, ulei, tempera sau guasa. Din fir sintetic flexibil, cu duritate medie si buna capacitate de incarcare cu vopsea. Par confectionat din filamente de o singura grosime, asigura o flexibilitate excelenta si contur precise. Maner lung si feronerie din nichel, rezistenta in timp.

Ideala pentru retusul unor zone de mici dimensiuni, detalii fine, aplicarea culorilor de consistenta fluida, diluate sau pentru amestecul culorilor. De asemenea, este perfecta pentru aplicarea culorii pe arii extinse.

Maresti considerabil durata de viata a pensulei daca o cureti bine dupa fiecare utilizare. Indeparteaza excesul de vopsea cu un servet, apoi spala pensula cu apa si sapun (in cazul culorilor pe baza de apa) sau inmoiae pensula in solvent (in cazul culorilor pe baza de ulei). Lasa pensula sa se usuce sprijinita in coada, cu varful in sus, ca sa isi pastreze forma parului.

Unitate vanzareBucata
TehnicaUlei, Acrilic
FormaRotunda
ManerLung
CodMarime
FL2121610044
FL21216101616
FL21216102020
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.