Pensula sintetic lata Bright Graduate Daler Rowney

Ideala pentru pictura in acrilice, ulei, tempera sau guasa. Din fir sintetic flexibil, cu duritate medie si buna capacitate de incarcare cu vopsea. Par confectionat din filamente de o singura grosime, asigura o flexibilitate excelenta si contur precise. Maner lung si feronerie din nichel, rezi...
Citeste mai mult

Produse similare

Ideala pentru pictura in acrilice, ulei, tempera sau guasa. Din fir sintetic flexibil, cu duritate medie si buna capacitate de incarcare cu vopsea. Par confectionat din filamente de o singura grosime, asigura o flexibilitate excelenta si contur precise. Maner lung si feronerie din nichel, rezistenta in timp.

Pensula are un varf cu fir mai scurt si rigid, ideal pentru linii scurte, late specifice imbinarii culorilor pe hartie; se poate folosi pentru mediumuri vascoase.

Maresti considerabil durata de viata a pensulei daca o cureti bine dupa fiecare utilizare. Indeparteaza excesul de vopsea cu un servet, apoi spala pensula cu apa si sapun (in cazul culorilor pe baza de apa) sau inmoiae pensula in solvent (in cazul culorilor pe baza de ulei). Lasa pensula sa se usuce sprijinita in coada, cu varful in sus, ca sa isi pastreze forma parului.

Unitate vanzareBucata
TehnicaUlei, Tempera, Gouache, Acrilic
FormaLata
ManerLung
CodMarime
FL2121600066
FL21216001616
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.