Pensula pictura rotunda Top Graphic seria 600 Borciani Bonazzi

Pensula pictura cu forma rotunda, par sintetic rosu-violet inchis, cu eliberare lenta de apa si capacitate mare de incarcare cu apa si culoare. Pensula pictura cu maner scurt, ergonomic, confectionat din lemn de mesteacan cu manta din alama cromata. Perfecta pentru culori pe baza de apa si alt...
Citeste mai mult

Produse similare

Pensula pictura cu forma rotunda, par sintetic rosu-violet inchis, cu eliberare lenta de apa si capacitate mare de incarcare cu apa si culoare. Pensula pictura cu maner scurt, ergonomic, confectionat din lemn de mesteacan cu manta din alama cromata. Perfecta pentru culori pe baza de apa si alte medii precum cerneala sau guasa.

Pensula pictura rotunda Top Graphic este extrem de elastica si rezistenta, ideala pentru lucrari de precizie. Forma varfului o face perfecta pentru tehnici caligrafice si desen grafic. De asemenea, pensula este ideala pentru indepartarea culorii si tehnicile de zgariere "sgraffito".

Pensula Borciani Bonazzi seria 600 lasa o urma precisa si clara. Pensula este grafica, curata si se caracterizeaza prin redarea perfecta a detalilor pe orice substrat. Datorita firelor sintetice ce inlocuiesc parul natural, pensulele Top Graphic reprezinta o varianta sustenabila, economica, prietenoasa cu natura si “cruelty free”.

Unitate vanzareBucata
TehnicaAcrilic, Acuarela, Apa
FormaRotunda
ManerScurt
Tip parSintetic
CodMarime
BB265222
BB265234
BB265246
BB265258
BB2652610
BB2652712
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.