Pensula pictura rotunda sintetic seria 710 Il Doppio Borciani Bonazzi

Il Doppio este prima pensula de calatorie cu doua capete care se inchid cu o c...
Citeste mai mult

BB26878

Borciani Bonazzi

Produse similare

Il Doppio este prima pensula de calatorie cu doua capete care se inchid cu o capsula. Solutia perfecta pentru artistii care doresc sa poarte mereu un instrument versatil, practic si functional in timpul calatoriilor si sesiunilor en plein air de pictura sau in afara studioului. Pensula pictura cu forma rotunda, de calitate superioara, cu aspect modern, extrem de atragator. Cele doua capsule protejeaza si pastreaza pensula in stare perfecta astfel incat o poti transporta fara grija in geanta cu materiale de arta. Ideala pentru tehnici de pictura diluate, Urban Sketching, detalii fine si fundaluri.

Usor de tinut in mana, cu doua capete din fibre sintetice diferite, ambele cu proprietati extraordinare de lucru. La un capat se afla pensula rotunda cu fibre sintetice HIDRO, marimea 2/0, iar la celalalt capat se afla pensula rotunda cu fibra sintetica MKS® Kolinsky cu manson din alama nichelat, marimea 10.

Pensula rotunda HIDRO marime #2

Varf subtire si precis ce se largeste intr-un corp cu diametru generos. Firul sintetic si moale imita perfect caracteristicile parului natural de veverita din pensulele traditionale petit gris, dezvoltata si patentata de catre Borciani & Bonazzi sub denumirea de fibra HIDRO. Acest tip de fibra hi-tech este rezultatul unei tehnologii revolutionare, care asigura absorbtia rapida a unei cantitati mari de apa si eliberare treptata, lenta si omogena de apa. Firul este foarte flexibil, revine usor la forma initiala si formeaza varful perfect, dupa ce a fost inmuiata in apa. Extrem de fin, nu lasa urme de pensulatie. Perfecta pentru tehnici de pictura diluate, pentru fundaluri mici si medii.

Pensula rotunda MKS® Kolinsky marime #10

Fibra ofera o performanta echivalenta si chiar mai mare decat parul natural de veverita Kolinsky. Pamatuful este fixat foarte bine in manson, securizat prin prindere cu fire de alama nichelata. Absorbtie perfecta si revenire in forma. Ofera o intindere controlata si precisa. Perfecta pentru detalii fine, precise, prim-planuri.

Datorita firelor sintetice ce inlocuiesc parul natural de veverita, pensula Il Doppio reprezinta o varianta sustenabila, prietenoasa cu natura si “cruelty free”. Ambele capsule au gauri la capete pentru a asigura o buna uscare si pentru a preveni formarea mucegaiului. Pensula inchisa are 17.3cm lungime si un diametru de 1.3cm.

Unitate vanzareBucata
TehnicaAcuarela
FormaRotunda
ManerScurt
Tip parSintetic
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.