Pensula pictura rotunda sintetic seria 900 Borciani Bonazzi

Pensule pictura cu fir sintetic inovator si calitativ. Foarte moale, cu eliberare lenta de apa si capacitate mare de incarcare cu apa si culoare. Aplici controlat tuse de culoare delicate, fara urme de pensulatie. Pensule potrivite pentru culori de pictura diluate si fluide, precum acuarela, a...
Citeste mai mult

Produse similare

Pensule pictura cu fir sintetic inovator si calitativ. Foarte moale, cu eliberare lenta de apa si capacitate mare de incarcare cu apa si culoare. Aplici controlat tuse de culoare delicate, fara urme de pensulatie. Pensule potrivite pentru culori de pictura diluate si fluide, precum acuarela, acrilice fluide, guasa sau straturi delicate de ulei.

Isi mentine forma in timp, ideala pentru aplicarea delicata a culorii, dar cu control deplin. Pensula de pictura seria 900 are forma parului rotunda, cu fir lung, pamatuf gros si varf ascutit. Parul are o capacitate de incarcare cu o cantitate mare de culoare. Perfecta pentru diverse tehnici de pictura in acuarela - uscate sau ude - si retusuri finale.

Feronerie durabila, placata cu aluminiu si rezistenta la rugina. Maner scurt, rezistent, usor de tinut in mana datorita formei ergonomice. Pensulele seria 900 sunt practice, calitative si usor de folosit.

Datorita firelor sintetice ce inlocuiesc parul natural, pensulele Unico reprezinta o varianta sustenabila, economica, prietenoasa cu natura si “cruelty free”.

Unitate vanzareBucata
TehnicaAcrilic, Ulei, Tempera, Gouache, Acuarela
FormaRotunda
ManerScurt
FirSintetic
CodMarime
BB261330
BB261341
BB261352
BB261374
BB261396
BB261408
BB2614110
BB2614212
BB2614314
BB2614416
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.