Pensula pictura mop sintetic Unico Infinito seria 850 Borciani Bonazzi

Cu un design superb, modern si atragator, pensulele seria 850 sunt elegante, robuste si practice. Cu maner scurt din rasina neagra cu textura anti-alunecare ce reduce tensiunea articulatiilor si este confortabil de tinut in mana. Din fir sintetic cu fibre HIDRO de calitate excelenta, ce ofera ...
Citeste mai mult

Produse similare

Cu un design superb, modern si atragator, pensulele seria 850 sunt elegante, robuste si practice. Cu maner scurt din rasina neagra cu textura anti-alunecare ce reduce tensiunea articulatiilor si este confortabil de tinut in mana. Din fir sintetic cu fibre HIDRO de calitate excelenta, ce ofera precizie si control deplin fara a lasa urme de pensulatie.

Pensule cu forma rotunda si varf ascutit, potrivite pentru culori de pictura diluate si fluide, precum acuarela, acrilice fluide, guasa sau straturi delicate de ulei, datorita puterii de retinere a apei. Foarte moale, cu eliberare lenta de apa si capacitate mare de incarcare cu apa si culoare.

Feronerie durabila, rezistenta la rugina. Usor de tinut in mana datorita formei ergonomice. Pensulele seria 850 Borciani Bonazzi sunt un cadou perfect pentru tine insuti sau pentru orice pasionat de pictura!

Unitate vanzareBucata
TehnicaGouache, Acuarela
FormaRotunda
ManerScurt
FirSintetic
CodMarime
BB267570
BB267582
BB267594
BB267606
BB267618
BB2676210
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.