Pensula pictura lata sintetic Top Graphic seria 601 Borciani Bonazzi

Pensula pictura cu forma lata, par sintetic rosu-violet inchis, cu eliberare lenta de apa si capacitate mare de incarcare cu apa si culoare. Pensula pictura cu maner scurt, ergonomic, confectionat din lemn de mesteacan cu manta din alama cromata. Pensula cu fir sintetic perfecta pentru culori ...
Citeste mai mult

Produse similare

Pensula pictura cu forma lata, par sintetic rosu-violet inchis, cu eliberare lenta de apa si capacitate mare de incarcare cu apa si culoare. Pensula pictura cu maner scurt, ergonomic, confectionat din lemn de mesteacan cu manta din alama cromata. Pensula cu fir sintetic perfecta pentru culori pe baza de apa si alte medii precum cerneala sau guasa.

Extrem de elastica si rezistenta, ideala pentru lucrari de precizie. Forma lata a varfului o face perfecta pentru tehnici caligrafice si desen grafic. Pentru a realiza linii subtiri, foloseste pensula pe lateral. De asemenea, pensula este ideala pentru indepartarea culorii si tehnicile de zgariere "sgraffito".

Pensula Borciani Bonazzi seria 601 lasa o urma dreptunghiulara clara. Pensula este grafica, precisa, curata si se caracterizeaza prin redarea perfecta a detalilor pe orice substrat. Datorita firelor sintetice ce inlocuiesc parul natural, pensulele Top Graphic reprezinta o varianta sustenabila, economica, prietenoasa cu natura si “cruelty free”.

Unitate vanzareBucata
TehnicaAcrilic, Apa, Acuarela
FormaLata
ManerScurt
Tip parSintetic
CodMarime
BB265280
BB265291
BB265302
BB265314
BB265326
BB265338
BB2653410
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.