Pensula pictura lata sintetic seria 901 Borciani Bonazzi

Pensule pictura cu fir sintetic inovator si calitativ. Foarte moale, cu eliberare lenta de apa si capacitate mare de incarcare cu apa si culoare. Aplici controlat tuse de culoare delicate, fara urme de pensulatie. Pensule potrivite pentru culori de pictura diluate si fluide, precum acuarela, a...
Citeste mai mult

Produse similare

Pensule pictura cu fir sintetic inovator si calitativ. Foarte moale, cu eliberare lenta de apa si capacitate mare de incarcare cu apa si culoare. Aplici controlat tuse de culoare delicate, fara urme de pensulatie. Pensule potrivite pentru culori de pictura diluate si fluide, precum acuarela, acrilice fluide, guasa sau straturi delicate de ulei.

Isi mentine forma in timp, ideala pentru aplicarea delicata a culorii, dar cu control deplin. Pensula de pictura seria 901 are forma lata, ideala pentru trasarea marginilor, forme geometrice precise si aplicarea laviuurilor. Perfecta pentru diverse tehnici de pictura in acuarela - uscate sau ude - si retusuri finale.

Feronerie durabila, placata cu aluminiu si rezistenta la rugina. Maner scurt, rezistent, usor de tinut in mana datorita formei ergonomice. Pensulele Unico seria 901 sunt practice, calitative si usor de folosit.

Datorita firelor sintetice ce inlocuiesc parul natural, pensulele reprezinta o varianta sustenabila, economica, prietenoasa cu natura si “cruelty free”.

Unitate vanzareBucata
TehnicaAcuarela, Gouache, Tempera, Ulei, Acrilic
FormaLata
ManerScurt
FirSintetic
CodMarime
BB261514
BB261526
BB2615410
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.