Pensula pictura evantai porc seria 55 Borciani Bonazzi

Pensula pictura cu maner lung si fir natural din par de porc, robusta si rezistenta. Ideala pentru pictura in culori de ulei, pentru incepatori si profesionisti. Isi pastreaza forma chiar si dupa utilizari repetate si ofera confort si flexibilitate in timpul folosirii. Manerul este conc...
Citeste mai mult

Produse similare

Pensula pictura cu maner lung si fir natural din par de porc, robusta si rezistenta. Ideala pentru pictura in culori de ulei, pentru incepatori si profesionisti. Isi pastreaza forma chiar si dupa utilizari repetate si ofera confort si flexibilitate in timpul folosirii.

Manerul este conceput special pentru a asigura echilibru si comfort in timpul picturii, feroneria este fabricata din nichel si permite o curatare facila.

Maresti considerabil durata de viata a pensulei daca o cureti bine dupa fiecare utilizare. Indeparteaza excesul de vopsea cu un servet, apoi inmoaie pensula solutie de curatare a pensulelor. Lasa pensula sa se usuce sprijinita in coada, cu varful in sus, ca sa isi pastreze forma parului.

Materiallemn
Unitate vanzareBucata
TehnicaUlei
FormaEvantai
ManerLung
CodMarime
BB24416Nr. 4
BB24417Nr. 8
BB24418Nr. 12
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.