Pensula pictura bidinea sintetic seria 300 Borciani Bonazzi

Pensula pictura cu fir sintetic inovator, de inalta calitate, ce ofera precizie si control deplin fara a lasa urme de pensulatie. Pentru acoperirea suprafetelor mari, aplicarea grundului, vernisare, ideala atat pentru tehnici de pictura, cat si pentru activitati de tip hobby sau la vopsirea mo...
Citeste mai mult

Produse similare

Pensula pictura cu fir sintetic inovator, de inalta calitate, ce ofera precizie si control deplin fara a lasa urme de pensulatie. Pentru acoperirea suprafetelor mari, aplicarea grundului, vernisare, ideala atat pentru tehnici de pictura, cat si pentru activitati de tip hobby sau la vopsirea mobilierului. Poate fi folosita pe majoritatea suprafetelor de pictura, inclusiv pe perete.

Feronerie durabila, placata cu nichel si rezistenta la rugina. Maner scurt, din lemn, rezistent, cu proprietate anti-rulare, ceea ce impiedica pensulele sa alunece de pe masa de lucru. Usor de tinut in mana datorita formei ergonomice.

Prelungeste durata de viata si curata pensula imediat dupa utilizare. Las-o sa se usuce in pozitie verticala, sprijinita in maner pentru a proteja parul.

Materiallemn
Unitate vanzareBucata
TehnicaAcrilic, Apa, Ulei
CategorieAcrilic, Acuarela, Ulei
FormaBidinea
ManerScurt
CodMarime
BB26289Nr. 60
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.